Company Logo 
                             ... company slogan
 
  Mad opskrifter  
|
  Oversigt  

Investering i solenergi
Solenergi er blevet en meget populær form for miljøvenligenergi, og især i Danmark er vi rigtig gode til at benytte os af den. Derfor ser man også, at flere og flere investerer penge i denne branche gennem investeringsselskaber som obton eller andre. Det er en rimelig sikker investering at foretage, da branchen indenfor miljørigtigenergi kun bliver støre med årene. Derudover er afregningsprisen på strømmen fastlagt med lave de næste ti år, samt solstrålingsniveauet historisk set kun afviger lidt fra år til år. Desuden er det også en teknologi, som er efter prøvet og meget driftsikker. Der findes flere forskellige måder at investere sine penge på, og det er vigtigt, at man finder den, man føler sig tryg ved at bruge, og som passer til ens økonomi.

 

Festudlejning

Tøjmærker

Skomærker

Legetøj

Italiensk vin

 

Franke er en schweizisk industrivirksomhed, som producerer mange forskellige produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1911, og har dermed rigtig stor erfaring med at udvikle og producerer kvalitetsprodukter. I deres produktsortiment finder man diverse køkkenmaskiner, vaskesystemer samt drikkesystemer. Blandt drikkesystemer finder man blandt andet en del forskellige varmdriksystemer. Et af de systemer er blandt andet kaffeautomaten Franke Pura.

Franke Pura er det oplagte valg til restauranter, kantiner og kontormiljøer, da den har en komplet alt-i-en løsning. Med op mod 150 producerede kopper kaffe om dagen og op til 32 forskellige valg, er det en maskine, som byder på rigtig mange muligheder, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Det er et rigtig godt valg til virksomheder, som gerne vil kunne tilbyde andet end en almindelig sort kop kaffe.

Indenfor Franke Pura finder man to forskellige løsninger, Franke Fresco og Franke Pronto. Franke Fresco anvender frisk mælk, hvor Franke Pronto anvender pulvermælk. Udover dette har disse løsninger mange af de samme egenskaber. Begge løsninger anvender den nyeste teknologi indenfor energibesparelse, samt støjfrie kaffekværne og et helt specielt pulverblandingskammer. Desuden kan man også vælge at få begge løsninger med et betalingssystem, hvis dette passer bedre.

Der er rigtig mange mugligheder for at finde en løsning, som passer helt perfekt til ens behov, så man bliver bedst mulig dækket ind.